неделя, 4 октомври 2015 г.


Модни тенденции при бижутата есен-зима 2015-2016


И тази година по модните подиуми дефилираха екстравагантните бижута. Различни по форма (с геометрични или флорални мотиви) и материал (метал, камъни, перли, мъниста, кожа, макраме, керамика и др.) бижутата могат да бъдат описани с три основни думи: ЕДРИ, АСИМЕТРИЧНИ, РЕТРО. Именно това са основните тенденции за сезон есен-зима 2015-2016.

При обеците на върха продължават да бъдат висящите, с различни дължини, в зависимост от формата на лицето. Остава актуална и асиметрията. Ако обичате да експериментирате можете да последвате най-новия хит и да украсите едното си ухо с едра висяща, а другото с мини обеца. Все пак внимавайте двете обеци да са в един стил. Все така моден и през този сезон остава и пиърсингът.
 Като най-нова тенденция при украшенията за врата се очертава късото колие, прилепнало плътно по врата. Остава също така актуално и дългото колие. В зависимост от вашия стил можете да избирате между авангардните груби, усукани, асиметрични едри украшения, или по-класическите в ретро стил. Модерни са също така и комбинациите от няколко верижки едновременно, както и колиетата с имена. Онлайн магазин за бижута и подаръци Talitha Jewelry ви дава възможност да комбинирате и двете тенденции с нежни и обемни форми едновременно.


Едрите, ярки и ефектни гривни с нестандартни форми продължават да бъдат един от основните акценти. Същото се отнася и за пръстените, от които спокойно можете да носите по няколко наведнъж. Остават актуални и гривните с висулки.



Като един от най-практичните и естетични метали за изработка на бижута продължава да доминира медицинската стомана. От тази благородна хипоалергенна сплав вече се произвеждат и елементи за бижута DIY, чиято употреба гарантира избягването на алергични реакции и по-дългия живот на ръчно изработените бижута. Тези елементи вече са част от асoртимента на Talitha Jewelry.

Все по-голяма популярност, особено сред мъжките бижута, придобива и карбонът, познат още като въглеродно влакно. Високата си репутация запазват и изделията от волфрамов карбид. Като цвят сред металните бижута и тази година се налагат месинговият и бронзовият.

Следва да се отбележи и една нова тенденция, набираща все по-голяма популярност – гравираните с лично послaние бижута, които не само дават възможност да изразите чувствата си, но и са добър начин да придадете на своя стил дискретна индивидуалност. Богат избор на бижута за гравиране можете да откриете в Talitha Jewelry, където вече трета година се предлага и услугата лазерно гравиране.

Това са накратко оснвните модни тенденции при бижутата за предстоящия сезон.

Колкото по-нестандартни, толкова по-модерни!

www.talitha-jewelry.com/bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар